Udgivet i Skriv en kommentar

Oplagte brætspil som julegave

Vi nærmer os Black Friday og julen. Derfor har du nu chancen for at sikre nogle billige brætspil som julegave til familien (eller måske lidt til dig selv). Jeg har lige samlet nogle få gode brætspil af nyere dato, som jeg til enhver tid vil anbefale som gave til nogle, som gerne vil spille lidt mere og med bedre spil.

Jeg vil anbefale også at kigge på min liste med gatewayspil, den er dog 1,5 år gammel, så der er flere godter at hente her. Min umiddelbare top fem af gode kandidater til at smide under træet eller lade nissen kigge forbi ved advent er disse.

Du vil ikke gå galt i byen med nogle af disse. De er tilgængelige, flotte, sjove, underholdende og interaktive. De kommer med de varmeste juleanbefalinger herfra.

Nedenstående spil er lidt mere komplekse, men det bør ikke være nok til at skræmme nogle væk. Disse spil kan virkelig også samle familien om det hyggelige bord i de kolde tider.

Her er nogle boblere til oplagte julegaver

Alle gode spil, som kan favnes bredt og er relativt lette tilgængelige

Hvor skal jeg købe spil?

Det er jo oplagt at støtte din lokale spilbutik. Men du kan finde nogle rigtig gode butikker på nettet. I prioriteret rækkefølge, så plejer jeg at købe disse steder (og jeg får ikke nogle procenter eller noget for at nævne dem bare til orientering):

Så nu har du ingen undskyldning for ikke at give et fantastisk brætspil i julegave. Så træk stikket til dine digitale devices, og saml familien omkring julebordet med et skønt spil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *