Udgivet i Skriv en kommentar

Bedste spiloplevelser 2017

Ethnos bræt setup

De bedste spiloplevelser 2017 er en potpourri af fantastiske spil. Hansen og jeg har lavet to meget forskellige lister. Det er et meget blandet felt, og vi er ikke særlig enige. For den utålmodige, så kan du se min top 5 under videoen. Her kan du også se det spil, som jeg synes er mest pinligt ikke at have spillet, samt de to som jeg synes har skuffet lidt.

Her er min top 5, som jeg nævner i videoen. Med Near and Far som min absolut etter.

Her er det som jeg synes er mest pinligt ikke at have spillet endnu, samt to som skuffede mig lidt ift mine forventninger. Der er mange som er svært glade for disse to, men de skuffede mig.

Boblere blandt de bedste spiloplevelser 2017

Der blev også plads til en del boblere, som jeg synes vi skylder at skrive på listen.

  • Leaders of Euphoria
  • Magic Maze
  • Masmorra: Dungeons of Arcadia
  • Spyfall 2
  • The Chameleon
  • Tortuga 1667

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *